Egil Løseth med med enn 25 års erfaring gir deg trygghet. sikkerhet. rådgivning.

Adm. Dir. Egil Løseth kjenner IT-sikkerhetsområdet bedre enn de fleste etter mer enn 25 år i IT-sikkerhetsbransjen
 Egil Løseth er IT-utdannet fra Universitetet i Tromsø 1992. I 1992 startet han IT-sikkerhetsdistributøren Trygg Data as, og var daglig leder og styreformann i selskapet  ut 2009.  Løseth var majoritetseier i selskapet og i november 2010 ble selskapet oppkjøpt av den Franske pan-europeiske distributøren Exclusive Networks. I løpet av disse årene utviklet Løseth Trygg Data til å bli den ledende sikkerhetsdistributøren i Norge; bla. størst på UTM-Firewall (Fortinet) og størst på 2-faktors autentisering på SMS (SecurEnvoy). 

Selskapet kunne også se tilbake på en rekke velykkede lanseringer av produkter på det Norske markedet som SurfControl, SecurEnvoy, Fortinet, Cryptocard, WatchGuard, Allot, Radware, Websense, Aladdin  og Safeboot.  I 2009 hadde selskapet 10 ansatte og hadde en omsetning på 23 mill.

I 2010 startet Løseth SaaS Security as for distribusjon av sikkerhetstjenester fra nettskyen. Sent i 2010 ble SaaS Security enedistributør for Webroots sikkerhetstjenester i Norge. Mars 2011 signerte selskapet avtale om distribusjon av CRYPTOCard/Safenet løsning ing for 2-faktors brukerautentisering i nettskyen. I 2012 signerte selskapet distribusjonsavtale med Proofpoint e-postsikkerhetstjeneste for Norge og Sverige. I 2013 signerte selskapet distribusjonsavtale Egress for online sikring av konfidensielle og sensititive data. I 2015 signerte selskapet selskapet for distribusjon av Secpoint sårbarhetsscanner og i 2016 signerte selskapet distribusjonsavtale med ManageEngine.

I 2018 ble det signert distribusjonsavytale med BitGlass for deres klientløse CASB/SASE tjenste i Norge og Sverige.

Januar 2021 signerte selskapet en avtale med PowerDMARC om distribusjon i Norge og Sverige med enerett.

I tillegg er Løseth ansvarlig for det årlige arrangementet Cloud Security Day i Oslo, Stavanger og Bergen