Beskytt deg mot det ukjente!

Proofpoint Email Security Service gir deg sikkerhet. kontinuitet. arkivering. antispam.

 

Prisbelønt sikkerhetssystem og på topp i Gartner Group sin magiske kvadrant analys de siste 6 år. Markedets beste funksjonalitet, sikkerhet og beskyttelse mot trusler som Ransomware(utpresservirus) med automatisk sandbox på både linker og vedlegg.
 

Prisbelønt system med markedets bredeste og mest omfattende funksjoner for den beste beskyttelse og administrerbarhet, som går langt forbi andre lignende tjenster. Alltid ren og tilgjengelig e-post uavhengig av nedetid på lokal e-postserver. I tillegg finnes DLP, nødwebmail, kryptering av e-post, samt overføring av svært store filer på e-post mm. I tillegg finnes sanntids klikk-beskyttelse av linker som effektivt stopper målrettede nettfiskeangrep; URL-Defense.  

Proofpoint e-postsikkerhetstjeneste gir alle typer virksomheter full e-postsikkerhet. Virksomheter kan får den mest avanserte beskyttelsen mot datatap, virus, skadelig programmer, nettfiske og spam– alt uten problemer med og kostnadene med å håndtere ytterligere maskin- og programvare. Proofpont leverere verdens beste e-post sikkerhets gateway software ifølge analyseselskapet Gartner Group. 

Markedet flommer over av spam, nettfiske, ransomware og andre trusler som daglig skaper store sikkerhetsproblemer for kundene, som sliter med utdatert sikkerhetsteknologi som ikke virker, der trusselen havner hos brukeren som ofte lett lar seg lure.

Tradisjonelle antispam-systemer stopper ikke dagens trusler. Ja,de virket for få siden men ikke i dag. Dagens trusler er nettfiske med falske e-post som prøver å lure brukeren til å trykke på farlige linker eller vedlegg. Ransomware utpressing programvare som nå trusselen som vokser mest, der brukeren blir lurt til å trykke en farlig link og dermed fått kryptert disk eller serverdisk, og må betale løsepenger for å få dekryptert. 
Se Locky Word Ransomware demo film 

Når man skal søke etter noe nytt og ukjent trenger man sandbox-funksjoner. En URL-Sandbox analyserer i sanntid websiden en bruker prøver å besøke i en lukket virtuell beholder for å se om noe prøver å feste seg til nettleser eller operativsystem. Er det en trussel blokkeres bruker fra å besøke linken i nettfiskemailen. Fil-Sandbox fungerer likt med å teste ukjente vedleggfiler for å se om foretar seg noe i en lukket beholder. Alt dette i sanntid uten at brukeren trenger å foreta seg noe eller at noen SW installerte på sine enheter. 

Bruk sømløst og integrert for maksimal beskyttelse av O365 eller Google Apps, eller lokal e-post server.  Brukeren kan logge på sin online karantene med sin O365 konto. Sikker fårhåndsvisning av karantenesatt e-post uten mulighet for å klikke på linker eller åpne vedlegg. SMS varsling ved problemer.

Se vido om hvordan Proofpoint stopper Posten pakke Ransomware (PDF)

 Vurderer du e-post sikkerhetsløsning bør du lese vår 7-siders guide. I tillegg kan  du sammeligne e-postsikkerhetsløsning med e-post sikkerhet sjekkliste.

Se også 5 minutters video med gjennomgang og forklaring på produktpakkene i tabellen under.  Les mer om de viktige sandbox funskjonene Atachment Defense og URL-Defense i PDF.

For andre år på rad utnevner Gartner Group Proofpoint som leder i den magiske kvadrant , 2014 og 2015. (ingen analyser produsert 2016)
Ytterligere informasjon og 14 dagers gratis prøveperiode.

Loading
  • Fyll ut å prøv fritt ut i 30 dager

  • Fyll ut skjemaet under og få en gratis prøveperiode. Din portale settes opp klar til bruk.