Stopp nulldagstrusler på linker og vedlegg.

Proofpoint Email Security Service gir deg sikkerhet. kontinuitet. arkivering. kryptering. antispam.

 

Prisbelønt sikkerhetssystem og markedets beste funksjonalitet, sikkerhet og beskyttelse mot nulldagstrusler som Ransomware med automatisk sandbox på både linker og vedlegg. MSP versjon for forhandlere/MSP. Få et sentralt sikkerhetssystem  med den beste beskyttelsen for din O365, Google Docs eller lokal e-post server. Nyhet: 1-klikk M365 Onboarding (easy button)

Prisbelønt system med markedets bredeste og mest omfattende funksjoner for den beste beskyttelse og enkel adminsitrasjon, som går langt forbi andre lignende tjenester. Alltid ren og tilgjengelig e-post uavhengig av nedetid på lokal e-post server. I tillegg finnes DLP, nødwebmail, kryptering av e-post, samt overføring av svært store filer på e-post mm. I tillegg finnes sanntids klikk-beskyttelse av linker som effektivt stopper målrettede nettfiskeangrep; URL-Defense.  

Proofpoint e-postsikkerhetstjeneste gir alle typer virksomheter full e-postsikkerhet. Virksomheter kan får den mest avanserte beskyttelsen mot datatap, virus, skadelig programmer, nettfiske og spam– alt uten problemer med og kostnadene med å håndtere ytterligere maskin- og programvare. Proofpont levererer verdens beste e-post sikkerhet ifølge analyseselskapet Gartner Group, med spesiell sikkerhet mot trusler man ikke har sett før og ikke har definisjoner på, såkalte nulldagstrussler. 

Markedet flommer over av spam, nettfiske, ransomware og andre trusler som daglig skaper store sikkerhetsproblemer for kundene, som sliter med utdatert sikkerhetsteknologi som ikke virker, der trusselen til slutt havner hos brukeren som ofte lett lar seg lure til å klikke på en farlig link eller vedlegg.

Og husk! – Proofpoint er så mye mye mer enn bare enn en antispam-løsning.
Med Proofpoint får du markedets beste epost sikkerhetsløsning. Den gir den beste beskyttelsen mot nulldagstrusler i linker og vedlegg som er det største sikkerhetsproblemet i dag – og det har ikke minst mange Microsoft 365 kunder smertelig fått erfare. Med Proofpoint gir du dine kunder et sikkerhetsnivå kundene kan stole på, og de unngår å havne i problemer, nedetid, kaprede brukerkontoer og sensitive data på avveie!

Tradisjonelle antispam systemer stopper ikke dagens trusler. Ja, de virket for få siden men ikke i dag. Dagens trusler er nettfiske med falske e-post som prøver å lure brukeren til å trykke på farlige linker eller vedlegg. Ransomware er nå trusselen som vokser mest, der brukeren blir lurt til å trykke en farlig link og dermed fått kryptert disk eller serverdisk, og må betale løsepenger for å få PC dekryptert. Når man skal søke etter noe nytt og ukjent trenger man sandbox-funksjoner. En URL-Sandbox analyserer i sanntid websiden en bruker prøver å besøke i en lukket virtuell beholder for å se om noe prøver å feste seg til nettleser eller operativsystem. Er det en trussel blokkeres bruker fra å besøke linken i nettfiskemailen. Fil-Sandbox fungerer likt med å teste ukjente vedleggfiler for å se om foretar seg noe i en lukket virutell beholder når epost passerer Proofpoint datasenter. Alt dette i sanntid uten at brukeren trenger å foreta seg noe eller at noen programvare installerte på sine enheter. 

Bruk sømløst og integrert for maksimal beskyttelse av O365 eller Google Apps, eller lokal e-post server.  Brukeren kan logge på sin online karantene med sin O365 konto. Sikker fårhåndsvisning av karantenesatt e-post uten mulighet for å klikke på linker eller åpne vedlegg. SMS varsling ved problemer.

Nyheter 2023:
«Warning Tags» – Legg til info-banner i selve eposten for å informere, opplære eller advare bruker mot ekstern epost som er mistenkelig eller der du ber bruker være forsiktig. Konfigurere tekst og regler selv, eller bruk standard.

«One-Click Message Pull»  - Gir administrator mulighet til å trekke tilbake mistenkelig epost som allerede er levert til brukerens Outlook (O365) – direkte fra loggen

«Predict URL-defense –. Sandbox av linker gjøres nå også når linken I en epost passerer PPE, i tillegg til den vanlige «klikk» sandbox som skjer når brukeren klikker på en link

«Advance BEC Detection»  - Utvidet beskyttelse mot domene-spoofing, look-alike domener, nyregistrerte domener, beskyttelse mot epost fra hackede kontoer osv. Alt dette vil ligge under en ny «klassifier»

Velg produktpakke etter din behov. Se alt du får med og integrert i tjensten under:


PPE Produktpakker. simulert nettfiske modul og brukeropplæring kan tilvelges

Gartner Group leader magsike kvadrant 5 år på rad. 
 

... ...