Hvilket e-post sikkerhetssystem skal jeg vurdere? teste? prøve? velge?

 

Hvordan sammenligne og velge riktig e-post sikkerhetsservice for virksomheten? Og kan tjenesten dekke flere andre behov virksomheten har? Hvor god er løsningen mot dagens e-post trusler man ikke har sett før og ikke har signaturer på, såkalte nulldagstrusler på linker og vedlegg ? Hvilke mekanismer benyttes for å blokkere Ransomware ?

​Her finner du hjelp gjennom vår 8 siders analyse der du enkelt kan sammenligne løsninger punkt for punkt på de viktigste områder.

E-post sikkerhet har allerede vært benyttet i mange år som tjeneste fra skyen av både små og store virksomheter. I denne gjennomgangen skal vi se på hvilke vurderinger en kunde eller en forhandler bør gjøre før løsning velges. Rapporten er laget for å være så lettlest og forståelig som mulig så den går derfor ikke ned på detaljnivå.

I hovedsak ser denne mot en online e-post sikkerhetstjeneste (cloud) men mange av punktene kan også vurderes i en egen eller en hostet gateway løsning (SW).  Et eget punkt nedenfor er også satt opp for forhandlere som vurderer løsninger for sine kunder.

En tilhørende sjekkliste finnes der du kan sammenligne punkt for punkt mellom aktuelle løsninger eller din eksisterende løsning.

 

Loading
  • Fyll ut og få buyers guide etter submit