Frequently Asked Questions

Her får du svar på de vanligste spørsmålene. Kontakt oss gjerne for dialog, hjelp,råd og anbefalinger.


SaaS Security er en distributør som selger 100 % gjennom forhandlere i Norge og Sverige.Ønsker du å bestille ruter vi deg gjennom en høvelig forhandler.

Fyll ut skjema så kommer vi tilbake innen kort tid. Vi gir full opplæring på alle produkter slik at du straks blir klar for å tilby markedets beste og sikreste produkter til dine kunder. De første kundene du får gir vi deg ekstra hjelp til.

Dette gjør du enkelt med å endre MX slik at e-post går til Proofpoint. I Proofpoint setter du du så hvor Proofpoint skal sende din e-post videre. For utgående e-post settes du Proofpoint som et Outgoing Mailrely/Smarthost. Endringen er det sammme uansett om du benytter lokal e-postserver, hosted av din ISP eller Office 354/Google docs..

Etter 15 dager løper gratis trial ut. Velger du å gå for løsning kan du videreføre samme portal med alle data og innstillinger intakt. Er du en forhandler som vil teste vil du normalt etter testen gå over til en MSP portal og din trialkonto vil ikke videreføres.

De fleste levererandørene har sine datasenter i Europa/EU. Proofpoint: Amsterdam og Frankfurt. PowerDMARC:Irland. Safenet/Gemalto: England og Canada.

Produsenten kan signere en standard Norsk datalagringsavtale på engelsk eller har sin egen avtale. Dette er ulik praksis mellom de ulike produsenter. I noen tilfeller lager produsenten sin egen datalagringsavtale som dekke flest mulig europeiske land fremfor å signere unike avtaler med virksomheter i hvert land.

Alle våre tjenester er multi-tenante(multi-nivå) som gjør det enkelt for deg som forhandler å opprette og administrere dine kunder, og med månedlig opptelling og faktura.

Alle produsentene støtter sync direkte fra AD. Ingen sensitive data eller passord synces ut. Det er heller ingen skiving tilbake til Ad. Synkroniseringen skjer ved at man oppretter en brukerkonto med leserettigheter og denne kobler man til operatørportalen. Noen produsenter bruker en lokal agent. Selve overføringen skjer kryptert.

Det er alltid viktig å forsikre seg om hvilke data man legger i nettskyen mot sikkerhetsnivået på den tjenesten man planlegger å ta i bruk. Legger man alle sine dokumenter og data i nettskyen som en backup eller disk vil f.eks dette være noe annet enn om man f.eks synkroniserer ut e-post og brukernavn.